Terminaler

Registreringsterminaler med trykkfølsom skjerm er en enkel og effektiv måte å utføre tidsregistrering på. Terminalen veileder de ansatte til å registrere riktig informasjon etter bedriftens oppsett. De har offlinefunksjon, som gjør at terminalen fungerer selv om det skulle være brudd eller ustabilitet i nettforbindelsen.

De ansatte kan bruke registreringskort, registreringsbrikke eller ansattnummer for å identifisere seg inn eller ut på terminalen. Registreringen må være tidseffektiv samtidig som det er lagt til rette for å legge på tilleggsinformasjon ved behov. De ansatte kan motta meldinger fra leder og samtidig få oversikt over fleksitid og andre saldoer tilgjengelig.

Vi har lang erfaring med å levere terminaler til våre kunder og har et anbefalt sortiment vi tilbyr våre kunder. Vi kjenner til hva som fungerer av hardware og kan levere produkter med lang levetid og til svært konkurransedyktige priser. Innloggingsløsningene til terminalene kan vi gjerne knytte til nøkkelkort dere allerede bruker for å få tilgang til deres arbeidslokaler. Vi har levert en lang rekke ulike løsninger for våre kunder og har terminaler og rekvisita som er tilpasset både fuktige produksjonslokaler og penere kontorlokaler.